KnottyStory

απλά για να υπάρχουν κάπου όσα σκέφτομαι

Ήρθε η ώρα να σε ζυγίσω επιτέλους, Έλληνα


merkel

June 28, 2015 at 11:44pm

Όπως και να ρθουν τα πράγματα, αυτό το τιμόνι που μας στρίβει αριστερά εδώ και πέντε μήνες, μας χάρισε μία μοναδική ευκαιρία. Μας έδειξε το πρόσωπο του ξεφτιλισμένου Έλληνα. Την απαίσια και απεχθή μουτσούνα του Έλληνα, εκείνου του τσαρλατάνου, του δουλικού και γλοιώδη Έλληνα, που αδιαφορεί για την φωτιά τριγύρω του.

Ο Έλληνας που αφήνει το γείτονα του να καψαλιστεί μέχρι να μυρίσει κι ίδιος λίγο από καμμένη σάρκα στα μαλλιά του. Τότε μόνο απότομα τρελαίνεται και τρέχει στους δρόμους να σωθεί από τη φωτιά που ο ίδιος έστησε.

Ο ηλίθιος ο Έλληνας! Ένας Έλληνας που συζητά στα σύγχρονα καφενεία για την ανεργία και τον γιο της αδελφής μιας ξαδέλφης του, που «ψάχνει το παιδί δουλειά δύο χρόνια τώρα μωρέ» αλλά, όσο ο ίδιος βγάζει το μήνα του ακόμα με ταβερνούλες και παϊδάκια, δεν έχει λόγο να χρησιμοποιήσει το μυαλό του.

Ο ηλίθιος ο Έλληνας που έχει πενηνταρίσει λίγο καιρό τώρα και κάνει την  πάπια όταν του χρεώνεις τη γενιά που κατέστρεψε με τον ωχαδελφισμό και την βολή του.

Εσύ φταις, πατέρα, θείε, γείτονα και παλιέ καθηγητή μου, που θα δουλεύω δεκάξι ώρες τη μέρα εις αεί και ποτέ δεν θα έχω σπίτι δικό μου. Εσύ φταις που δε θέλω να φέρω ένα παιδί σε αυτή την σκατένια Ελλάδα.

Εσύ, ελληνάρα τσιφλικά, του παράνομου παρκαρίσματος και της μαγκιάς κλανιάς, εσύ που δε  θέλεις το γιο σου αδελφή, εσύ είσαι έτοιμος τώρα, σαν την πιο φθηνή πουτάνα να σκύψεις πάλι μπροστά σε αυτούς που σε περιγελούν.

Εσύ σιχαμένε Έλληνα, που χάρισες σε  νέα παιδιά και ηλικιώμενους μια πτώση απο ταράτσα, εσύ τολμάς και φτύνεις την μικρότητα σου πάλι πάνω στον καθρέφτη σου.

Ποταπός και βρώμικος, λουσμένος με ροχάλες Ευρωπαίων.

Ξέρεις πως το ρημάδι το γυαλί σου λέει ψέματα τόσο καιρό. Σου ξεσκέπασαν προδοσίες και ξεπουλημένους δημοσιογράφους, τους έβρισες για λίγο και  την άλλη μέρα ήπιες το φρεντάκι σου νεόβλαχε ακούγοντάς τους.

Εσύ ξεπουλημένε κωλόφαρδε τριαντάρη γιάπι, που επειδή κατάφερες να βρεις μία δουλειά μέσα στο βούρκο και τρως ακριβά burgers τις Κυριακές, γυρνάς τη πλάτη στους συμφοιτητές και στους παλιούς σου φίλους που είναι σκλάβοι για μόλις τρία ευρώ την ώρα. Κάθεσαι κάθε Δευτέρα πίσω απο το  γραφείο σου κερατά και γράφεις επαναστατικά τουή στο πανάκριβο κινητό σου.

Νομίζεις ότι είσαι πιο άξιος και φοβάσαι μη σου πουν ότι ήσουν απλά πιο τυχερός.

Εσύ ψεύτη Έλληνα! Εσύ που βιάστηκες να το παίξεις αριστερός απλά για να πας με το ρεύμα και μόλις συνάντησες την αξιοπρέπεια και την ηθική των αριστερών, τ’ αρνήθηκες όλα σαν Ιούδας, χεσμένος από το φόβο σου να σηκώσεις αληθινές ευθύνες.

Θέλει μαγκιά να είσαι αριστερός. Μαγκιά στην ψυχή και όχι στην ψήφο, μικροαστέ μου Έλληνα.

Πού είναι ο σηκωμένος σου γιακάς και τα «α και ου» σου τιποτένιε Έλληνα; Πού ειναι τα βαριά σου ζεϊμπέκικα και η βαριά σου γροθιά στο τραπέζι τώρα που πρέπει να αποφασίσεις;

Υπαλληλάκος είσαι Έλληνα, είσαι δουλικό και γλείφτης. Στον τοίχο σου ποστάρεις ‘ζε σουη σαρλί’ και τάχα μου δηλώνεις τις πνευματικές ανησυχίες σου, μα μόλις σου λένε  να συμμετάσχεις στη διαμόρφωση της Ιστορίας σου, γκρινιάζεις που σου έδωσαν τέτοιο προνόμιο. Κατηγορείς την Δημοκρατία, για την οποία ξεροπερηφανεύεσαι στους τουρίστες το καλοκαίρι, ότι είναι άδικη και θέλεις να τρέξεις μακριά της.

Πού είναι το ήθος σου γαμημένε Έλληνα, πού είναι οι αξίες σου και πού είναι η ενσυναίσθησή σου; Ακόμα και τα πιο άγρια ζώα είναι μια αγέλη μαλάκα. Το ένα προστατεύει το άλλο στην ανάγκη, ενώ εσύ, σαν μοχθηρή ύαινα περιμένεις να πεθάνει ο γειτονάς σου για να τον φας.

Ποτέ σου Έλληνα δε θα μπορέσεις να τιμήσεις τους αρχαίους προγονούς σου. Εκφυλίστηκες, ξεφτυλίστηκες και εμετικά έγινες ο περίγελος στα πρωτοσέλιδα όλου του κόσμου.

Στην αρχή σε λυπήθηκαν κάποιοι  Έλληνα και πήραν το μέρος σου. Τώρα όμως, που παίρνεις ποτήρια κρασί, στέκεσαι στο Σύνταγμα και  γλείφεις το βασανιστή σου, τώρα θα σε σιχαθεί η ψύχη όλων.

Ας έρθει λοιπόν το δημοψήφισμα, να βγούν τα αποτελέσματα και να σε ζυγίσω επιτέλους ρεζίλη, Έλληνα.

Τώρα θα δεις ότι η αριστερά δεν είναι πολιτική στάση μικρόμυαλε υλιστή Έλληνα. Θα καταλάβεις ότι ο «αριστερός» στα δύσκολα είναι Άνθρωπος, σκεπτόμενος, και όλοι αυτοί που τον πολεμούν είναι ύαινες που ζουν με αποφάγια.

Ας βγουν τα αποτελέσματα, να σε κοιτάξω στα μάτια και να σε ψυχολογήσω πούστη Έλληνα. Θέλω να ξέρω επιτέλους σε ποια δουλικά θα κόψω την καλημέρα και με ποιους συντρόφους θα πορευτώ σε τούτη την ανηφόρα.

Όχι και τόσο φιλικά,

Α.Π.

Αναδημοσιεύσεις: mindthetrap.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s